Utelåst..

Vart och badat med Golvash och Lina på Valhalla, grymt kul, provade för första gången att göra volt på trampolinen, och så var Lina lite "tränare" för mej och Golvash, hehe.. Aja, efter skulle jag till lägenheten för att vänta på mamma som har konsert, men så smart som jag är har jag lämnat nycklarna hemma, så sitter utelåst på en lekplats precis utanför i typ - 50 grader och äter Ben & Jerry. /Alex



~ 161012 ~

Hej sötnosar! Sitter och kollar på Mentalist nu, har nattat syrran så hon ligger och myser framför en film. Själv ska jag inte gå och lägga mej allt för sent idag har jag bestämt, har sovit ca 3 h 30 min sammanlagt de senaste två dygnen.
 
Ni kanske undrar varför det för tillfället bara är jag som bloggar, jo det är så att det är väldigt mycket i skolan med plugg, prov, förhör mm och jag är typ den enda som inte pluggar särskillt mycket, typ alls, hehe. Så, jag undrar, vad vill ni att vi/jag ska skriva om? Tips, outfits, collage, shopping, ännu mer cheer, you name it!
 

standard


2 school 4 cool

Kom till skolan för att skriva engelska prov nu kl 8, jag kommer hit och så har inte vår lärare gett provet till den som sitter och "vakar" idag, så kom helt i onödan. Är så sjukt j*vla trött. Sov 1 h 30 min förra natten och inatt typ 2 h. Kommer dö, ni kommer på begravningen va? /Alex

 


Macbook Air!

Åhhhhhhh jag har äntligen fått min dator! Har väntat sen i februari, så den var verkligen mer än välkommen ;) /Alex



pannkakooor

Har nu varit sjuk i 3 dagar, missat massor i skolan, men guud va skönt det har varit! Har gått upp mellan 12 och halv 2, så har verkligen fått sova ut. Och på gick såklart på cheeren igår ändå, skulle dock bara titta på och kan erkänna att jag fuskade lite och var med på bygg och sånt... Hehe :) Men är man busig så är man!

Nu ska jag fortsätta att steka pannkakor till min underbara moder, puss! /Alex

 


mys

säng √ | eb-laptop √ | senaste numret av ELLE √ | vindruvor √



~ 091012 ~

Varit på mammas orkester och ätit billys panpizza nu, haha standard.

Har iaf bildredovisning imorgon, stort engelska prov på torsdag och svenska prov på fredag. Hata skolan. Är inte förbered över huvud taget typ, och är bara ännu mer stressad pga en tävling på nrj just nu som jag försöker vinna. Går bra?! 

dagens, sry för sämst bildkvalité /αιεx


vill ha!

Åh vill ta piercing nuu.. Det är ju ändå oktober, grym tajming or what? /Alex


true blood

Måste verkligen tipsa om den här serien, har blivit helt beroende av den de senaste dagarna. ;) Handlar om vampyrer, droger, sex och massa annat. På den HÄR hemsidan kan du se avsnitten online med svensk text. :)
 
/lina
:love:

Your eyes are blue like the ocean. And baby, i'm lost at sea


Mina matvanor

hahah kollade igenom min mobil lite.... fetma: check √
/maria

Sick

Hej på er, förlåt att jag inte har bloggat något det senaste, har haft fullt upp med att vara sjuk! Nejmen, skämt åsido så ligger jag hemma och är som sagt sjuk, har bara legat och tjockat mig och kollat på film de senaste dagarna, åhhhh så gottt det har vart, men jag ska faktiskt börja plugga lite nu, har ju missat två dagar i skolan som jag får försöka ta igen nu :/ Får se om jag går på träningen ikväll och kollar på också, vill ju så gärna det!! Ska försöka uppdetera lite bättre och så kommer det lite nya inlägg under dagen!
ha det så bra och puss på er! ♥♥♥♥ /maria

 

finally finished!

Har äntligen blivit färdig med att sätta på nitar på min gamla svarta bh, och sjukt snyggt blev det!  /Alex


Varning för dampinlägg ang. hår

kmjdsjfosdjas, blir galen på mitt fucking hår, vill bara slita av det eller nåt.
Har ju ganska mycket självfall som kommer fram när det är fuktigt väder i vanliga fall, riktigt fult men ändå något jag kan leva med, men nu har mitt hår blivit så jävla torrt och slitet så det blir istället som svinto/hö, det spelar ingen roll vad jag gör med det, det förvinner inte!
Får verkligen damp eftersom det kommer regna hela den här vecka (och säkert resten av månaden) så jag funderar på att klippa av det, helt seriöst. Alltså inte så att jag ser ut som en kille men typ kapa 10 cm, så att det går till axlarna ungefär, kvalitén kan ju knappast bli värre än vad den redan är. Kommer säkert ångra det, men men. 
Dessutom funderar jag på att sluta färga mitt hår och börja käka hårkontroll igen, kommer dock få en grymt ful utväxt och se flintis ut en tag i så fall.
 
aja, förlåt för sjukt onödigt inlägg, var bara tvungen. /lina
åh, skulle döda för den här tjejens hår. :(

RSS 2.0