Jag lever

Hola chicos, qué tal? - Muy bien, gracias!

Vet inte hur många av er som förstår spanska, men ville bara säga att jag lever och mår bra! Blir så himla mycket med plugg och träningar samtidigt som lite social tid med sina kompisar och familjen ska pressas in där. Sova vill jag gärna också. Aja, bara att se det som ett stort jädra pussel som ska lösas! 
Idag var det iallafall träning, den näst sista innan juluppvisningen (!!!!!!!!!!) blir lite stressigt men det känns ändå som om vi börjar sätta det nu och det är bara att köra om och om igen tills det verkligen sitter. Vi har inte ett så jättelångt program nu eftersom att den mesta träningstiden går åt till att träna inför DM! IIiiihhh är så taggad, 23 mars here we goo! ♦♥ Har redan börjat räknat ner, haha... den som väntar på nåt gott! 

GLÖMDE EN GREJ! Jag kom typ ner i spagat igår! vet att spagat, liksom, det är ingenting men har verkligen försöökt hur länge som helst nu. Har bara någon centimer kvar. Kan lova er en bild såfort den ser okej ut. Men sov gott så hörs vi imorgon! ♥ 
/M



Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta

 
Typ det enda jag verkligen är nöjd med mej själv är min rygg och mina ögon.
Jag blir väldigt lätt intresserad av någon, men sällan kär.
Alla brukar ju typ berätta allting för sina djur, asså typ prata med dom, men jag kramar alltid min katt och typ borrar ner mitt ansikte i hans päls när jag är ledsen, haha han är van.
Gillar inte att snacka djupa käslor, tycker det är asobehagligt.
Spyr av omelett. Uschh
Hatar att behöva välja mellan grejer, men vill ändå kunna välja om jag skulle vilja.
 KAN inte sova med strumpor på, helt seriöst.
Jag berättar en aning för mycket om mej själv, alltså personliga saker, för folk ibland.
Stannar uppe till typ 4 vissa skoldagar och kollar på cheerleading bilder, videos mm.
Cheer är mitt liv.
 

/A
 
 

 
 
 True blood är som en drog för mig, håller på att läsa böckerna och har sett serien 3 gånger.
Om en kille är lång blir han genast 10x så snygg för mig.
Är typ 25 % svensk, resten finsk & est.
Har skostorlek 37.5 - 38, men eftersom jag är lång så tror folk att jag har typ 40.
Pumpapaj är nog det godaste som finns.
Ångrar att jag har experimenterat så mycket med mitt hår. Min sidecut vill inte växa ut och mitt hår är fortfarande jätteslitet efter att jag blekte sönder det i somras för att sedan färga håret brunt igen. Så sjukt onödigt egentligen.
Har ätit på Subway 2 gånger i hela mitt liv.
Min morsa vet inte om att jag har navelpiercing, hon kommer döda mig om hon får reda på det :)
Har världens temperament ibland. Slog ett hål genom dörren när jag blev sur en gång. Kan dessutom börja skrika och gråta åt ingenting.
Är tidspessimist och hatar att vara sen. Händer att jag är en timme tidig till grejer ibland.
 
 
 
/L 
 
 

 
Cheerleading har fått upp mitt självförtroende på såå många olika sätt.
Älskar att sova, man kommer bort från allting.
Önskar att jag började med cheer tidigare så att jag skulle vara bättre nu. 
Jag har bott i USA i två år. 
Kanderande mandlar och värmeljus är det bästa jag vet, haha.
Klagar på mitt liv waay för mycket när jag egentligen har det ganska bra, vet detta och är nåt jag försöker jobba på!
Blir lätt sällskapssjuk.
Hatar småpilliga grejer som tar lång tid, blä.
Är fett ovig för att vara en cheerleader!
Älskar att kramas! Såå gossiii
 
 
 
 
/M
 
 
 
 

gråtmusik


-

Kollade igenom datorn lite och hittade denna bilden från förra sommaren. Var sjukt smal och vältränad då, tränade styrka varje dag i ca 30 min innan jag gick och la mej. Kanske inte så bra ideal, tvångsbeteende typ, men vill ändå tillbaka! Var faktiskt nöjd med min kropp då, åt rätt nästan hela tiden, hade godisförbud mm. Men nu har jag iaf börjat bygga upp mej igen tack vare cheeren. Funderar på att börja träna så igen, men mamma trodde typ att jag hade anorexia och skulle aldrig låt mej, hon tycker redan att det skulle vara för mycket med cheer 5 ggr i veckan?? Det förstår jag ärligt inte, om man skulle fråga någon som spelar fotboll hur mycket han/hon tränar och den personen skulle svara 5-6 ggr i veckan skulle ingen höja på ögonbrynen, men när det gäller cheer så är det en heeelt annan sak, är alltid så. Anyways, ska lägga mej och drömma om att tävla på worldsnivå nu, DREAM BIG! 
 
Reach for the sky and you'll reach the treetops.
 

mål

Här kommer några av mina kortsiktiga mål inom cheerleading.
 
- Back handspring/Flickis
Man skulle kunna säga att det är som en bakåtvolt, fast med händer.
 
 
- Scorpion
Har nästan min scorp, mitt största problem är nog min dåliga balans. haha.
 
 
-Herkie jump
 
 
 Har även lite andra planer på G inom cheerleading. Tyvärr är de hemliga tills vidare. :/
/L

TIPS - daily essentials

Tänkte tipsa om lite grejer jag använder i alla fall nästan varje dag, och som verkligen är hur bra som helst!
 
 
 
Eye-Q's Remover Moisturizing pads 
55 kr, hittas på HM, KICKS, Åhléns
Tar skonsamt bort ögonsminket samtidigt som den återfuktar den ömtåliga huden runt ögonen utan att göra så att man får finnar.
 
 
 
NIVEA Daily Essentials Indulging Cleansing Milk
65 kr, hittas på HMKICKSÅhléns
Rengör på djupet, tar bort smink och dagliga orenheter och även vattenfast mascara. Doftar dessutom oerhört gott, och man känner sej väldigt fräsch efter användning.
 
 
 
ACO Spotless Daily Purifing Toner
69 kr, hittas på Apoteket Hjärtat
Ett behandlande ansiktsvatten för fet och oren hy. Det rengör på djupet och motverkar orenheter såsom finnar, och innehåller salicsyra som tar bort döda hudceller. 
 
 
 
LdB Creme Rich Jasmine & Shea Lotion
25 - 35 kr (beroende på var man köper), hittas i nästan vilken livsmmedelsaffär som helst, ÖoB, ICA Kvantum mm.
Creme Rich Lotion är baserad på vårdande vegetabiliska oljor bland annat från Sheanötter och ger din hud massor av naturlig fukt och går snabbt in i huden utan att kladda. 
 
 
 
Maybelline Fit Me Foundation
139 kr, hittas på LindexHMKICKSÅhléns
En foundation som låter huden andas och lysa igenom. Formulan har en transparent primer-bas som ger en naturlig täckning och innehåller ingen olja.
 
 
 
L'oréal Paris Lash Architect 4D Mascara
175 kr, hittas på LindexHMKICKSÅhléns
Jättebra mascara som ger väldigt långa och separerade fransar, dock inte så mycket volym som man kanske skulle vilja. Min är nästan slut, så får dra iväg till stan och köpa mej en ny snart. ;)
 
/A

ja tack

 
Skulle döda för alla dessa, någon snäll person som skulle vilja köpa dom till meej??
 
/A

För att få igång bloggandet lite


Min dag

Slutar skolan halv 3 idag och ska ha ps kl 5, har typ 15 % batteri på mobilen och har ingen laddare med mej men smsar iaf Victor och frågar om vi skulle köra idag eftersom jag är osäker, för dom ska tävla om typ 2 veckor så dom behöver träna extra mycket inför det, han svarar att han måste jobba över så det går tyvärr inte. Tänker då att jag åker till Lina för hon ska lära Golvash en sak inom cheerleading, hahahahaha. Men hennes pappa håller på att sätta upp en vägg i hennes rum, så bestämmer att jag åker till lägenheten istället. På bussen har jag typ 2 % kvar, så tänker att jag ringer mamma och berättar var jag är från lägenhetens telefon när jag kommit fram. Väl där märker jag att damptelefonen inte funkar, så vet inte vad jag ska göra, och att knacka på hos en granne och fråga efter telefon tänker jag inte på överhuvudtaget, så smart som jag är. Så ingen vet alltså var jag är, det går inte att få tag på mej, och eftersom att jag sov ca 4 h i natt somnar jag självklart i soffan. Efter 3 h vaknar jag av att nån ringer på dörren, jag öppnar och där står en förbannad mamma, vilket ändå är ganska förståeligt. När jag kommer in i bilen kan jag äntligen ladda mobilen, då ser jag att jätte många har både ringt och smsat, skrivit på kik och fb. Tydligen har mamma berättat för halva jordens befolkning att jag är borta, så massor har blivit oroliga och förökt få tag på mej. Och fick utskällningar av både Golvash och Märta, haha goingar.
 
Det var ju kanske inte så bra det som hände idag, men man märker verkligen hur många i ens omgivning som bryr sej om en. Att tränare, kompisar, kompisars föräldrar m fl ringer runt och oroar sej, för MIN skull, det uppskattas och betyder otroligt mycket.
Så tack alla som oroat sej, eller haha låter ju askonstigt, men det känns bra att få veta att man är omtyckt och att folk finns där. Ett stort PUSS på er alla! /Alex
 
 

Oh my fucking god.


Cheerleading Confessions


 
 
 

Tips

1. Taj Sunset by Escada 2. Viva La Juicy by Juicy couture 3. Flowerbomb by Viktor & Rolf 4. Pretty In Pink by Victorias secret 6. Vanilla by Alyssa Ashley

Back on Track

Tjeeeeena bloggen! Det var ett tags sen sist, har varit lite på latsidan när det gäller bloggen + så galet mycket plugg, Men nu är vi back on track hoppas jag! Har iaf precis kommit hem från skolan och ska snart kicka iväg och spela lite och gå några ärenden, senare ikväll blir det plugg och mys, standard! Ha det bra i alla fall goingar♥♥
lilla jag idag! kan aldrig vara seriös på bild...menmen
 

Frukost


Sent kvällsinlägg

Haft studiedag idag, ska ha utvecklingssamtal imorgon i stället så fick hela idag ledigt. Så sov till typ kvart i ett, tog en låång dusch och drog sedan till cheeren. Gick hyfsat idag, var inte en hel byggrupp eftersom Mathilda fortfarande är i Thailand och Elina behövde gå efter 10 min pga att hon mådde dåligt. Men i stället fick vi Johanna som bas vilket hon inte hade varit på typ ett halvår, så det mest avancerade vi lyckades göra va typ prep, haha... Har i alla fall äntligen börjat öva på koreografin för juluppvisningen, så det ska bli skitkul! :D
 
Men måste dra mej nu, puss puss /Alex

Utv. Samtal

Är på väg till skolan nu. Är jävligt nervös men det ska nog gå bra hoppas jag.


Sweet Dreams


New In

Stack till stan en snabbis efter skolan och mötte upp en tjej som jag köpte en tröja av, käkade sedan middag på burger king... hehe, nyttigt. 
 
Bild på tröjan + lite saker från förra veckan:
/L

INTE OKEJ!

Sånna här kommentarer är inte okej & dem kommer tas bort så fort vi ser dem, så slösa inte bort eran tid på sånt här.
Sedan måste jag även påminna om att det är onödigt att kommentera som anonym, vi vet endå vilka ni är eftersom vi enkelt kan spåra erat ip-nummer.

bekännelser

bjuder på en ful bild från i somras.
 
♥ Jag ska flytta till USA så fort jag fyller 18. Helst till Texas.
♥ Tror jag lider av klaustrofobi (en aning iaf)
♥ Jag har opererat mig 2 gånger
♥ Tycker det är grymt tråkigt med discon
♥ Jag mår dåligt över min längd, är 172 cm.
 
/L
 

Espresso House

Sitter på EH och äter frukost, tåget till farmor går om ca 20 så börjar bli lite bråttom, men det ska nog gå bra. 


Har haft en ganska go halloween, ska inte gå in så mycket på det men gick inte på bus eller godis i år iaf. ;)

Vad gjorde ni på halloween då? 

 

 

/A


RSS 2.0